MVC Eernegem 7
vs
4 Gavere
1 ste Ploeg

Eernegem staat er opnieuw!

Op de eerste 10 minuten na, waar we voor ons doen ondermaats presteerden en tegen een achterstand aankeken, waren we voor de rest van de wedstrijd de betere ploeg. De driepunter komt goed op tijd en was meer dan terecht!

Dikke proficiat aan de volledige equipe en in het bijzonder voor Jurgen Depoorter die ons team kwam versterken en een goede meerwaarde is, Maarten Van de Vannet die op de juiste momenten belangrijke doelpunten scoort, Glenn Cornelis die alle twijfels wegnam op het eind van de match met een absolute wereldpot, Jonas Jaques die weer amper te passeren was, Wouter Lagauw die als spelverdeler opnieuw alle rust in de ploeg hield en broer Niels Vanpoucke die ondanks bewogen dagen op het laatst door enkele blessures de laatste minuten volmaakte voor het team. Door deze overwinning nestelen we ons in de middenmoot van het klassement. Nu hoeven we enkel nog naar boven te kijken en kloppen we aan de deur van de top 5 waar we thuishoren.

Nu is er 3 weken geen minivoetbal, ideaal om bepaalde kwaaltjes te soigneren en ik hoop dan voor de wedstrijd eernegem – MS Brugge op 18/11 waar de 3 punten ook thuis moeten gehouden worden te kunnen kiezen in eer en geweten uit een volledige selectie.

Nakaarten over de wedstrijd? Plaats gerust een reactie!